Hvorfor passer Sneglehuset godt til vores familie?

"Vi valgte Sneglehuset, fordi vi ville finde et sted tid vores søn med ro, omsorg og varme og alle vores ønsker er blevet indfriet. Når vi afleverer Felix om morgenen, er det lidt som at aflevere ham hos et familiemedlem."

Bjarke og Felicia forældre til Felix

------------------------------------------------------------------

"Sneglehuset er et pasningstilbud der passer på vores værdier. Der er plads til at hvert enkelt barn bliver set, hørt og forstået. 10 børn og 3 voksne synes vi er en super normering, der gør at der ikke er stress og pres i hverdagen og det betyder meget for os personligt, da vi gør meget for at skabe ro og hygge i vores eget liv. Og det lever Sneglehuset fuldt op til"

Maria og Ulrik - forældre til Frederik

------------------------------------------------------------------

" Det burde være alle børn forundt at træde deres første spæde skridt uden mor og far i de trygge rammer og omgivelser Sneglehuset faciliterer. Når man træder ind i Sneglehusets hjemlige rammer, mærker man med det samme at her er rart at være. Hvert eneste barn bliver mødt med smil og åbne arme, der er klar til at give et kram. Det er de samme 3 voksne børnene møder hver eneste dag. Voksne der er tilgængelige, omsorgsfulde og opmærksomme på det enkelte barn og dets særlige behov. Voksne der hver især formår at danne en relation til vores barn. Tingene forgår i et roligt tempo i en rutinepræget hverdag på børnenes præmisser.

Som forældre forlader vi hver dag huset med ro i maven og med vished om at vores barn er trygt og bliver set - også i dag"

Annemette og Peter - forældre til Hugo

------------------------------------------------------------------

" Løsningen med flere dagplejere samlet som en lille institution, mener vi giver det bedste fra alle verdener. Der er en virkelig god normering. Børnegruppen er stor nok til at have en bred aldersspredning, men lille nok til at man kender alle. En uvurderlig tryghed i at man altid skal aflevere sit barn samme sted og at ens barn er tryg ved alle voksne. Skønne omgivelser med god plads, der stadig føles hjemlige. Økologisk mad og bleer inkluderet i prisen.

Vores store pige har gået i Sneglehuset og da vi ventede Freddie, skrev vi ham op til en plads i Sneglehuset før han blev født. Faktisk før vi overhovedet havde besluttet hvad han skulle hedde. Vi kunne ikke forestille os at han skulle gå andre steder end Sneglehuset, vi overvejede ikke engang nogle alternativer." 

Sabine og Kenny - forældre til Freddie

------------------------------------------------------------------

"Vi har valgt privatpasningsordning Sneglehuset til vores søn Bille, fordi at vi føler at Sneglehuset har de bedste egenskaber fra dagpleje og vuggestue. Der er få børn og få voksne som vores søn skal forholde sig til, hvilket vi føler giver ham ro og tryghed. Samtidig er der en større fleksibilitet ved fx. Sygdom, så vi ikke er nødsaget til at aflevere ham hos en fremmed. 

Steven og Mai - forældre til Bille

------------------------------------------------------------------

"Vi har valgt Sneglehuset som pasningsordning til vores datter, Freja, og vi har ikke på ét eneste tidspunkt fortrudt valget! En af grundene til at vi valgte Sneglehuset til vores datter var, at måden at drive pædagogik på og deres fokus på økologi appellerede til os. Vi fandt det som en stor fordel, at de er tre passere til ti børn, og normeringen derfor her er bedre end i de offentlige institutioner eller dagplejere, som vi ellers havde at vælge imellem. De tager sig god tid til børnene, og er gode til at tilpasse sig det enkelte barns behov.

Derudover var en stor grund til, at vi valgte Sneglehuset, at de har indrettet et helt hus og have udelukkende til børnene. Børnene har derfor masser af plads at boltre sig på, og det er så tydeligt, at børnene nyder det. Det er også trygt for os forældre at vide, at huset udelukkende bliver brugt til pasning af børn og ikke med andre formål.

Der er et super godt samarbejde mellem Sneglehuset og forældrene, hvilket kun gør det trygt at sende vores datter afsted hver dag. Det er tydeligt, at vores datter elsker at være der, og det er den bedste pasningsordning, vi kunne have valgt til vores datter!

Søren og Pernille - forældre til Freja

------------------------------------------------------------------