Sikkerhed

Tilsyn

Skanderborg kommune har tilsynspligt pædagogisk og sikkerhedsmæssigt. Kommunen har godkendt huset til institutionsbrug. Tilsynsførende fra kommunene vil komme på uanmeldte såvel som anmeldte besøg ligesom ved de kommunale dagtilbud.

Forsikring

Sørg for at jeres børn er forsikret. Hvis jeres barn forvolder skade på sig selv eller andre børn, er det jeres egen forsikring, der dækker. Det er ligeledes jeres forsikring der dækker, hvis der sker skade på de ting, som barnet medbringer hjemmefra. Vi har tegnet den lovpligtige erhvervsskade forsikring.

Sikkerhed generelt

Vores have er indhegnet, med hegn og låger godkendt til institution. Sikkerhed ude som inde er gennemgået med kommunens tilsynsførende og bliver vurderet en gang årligt.

På tur

Vi går på ture i lokalområdet og her medbringer vi en telefon, så vi altid kan ringe efter hjælp. På ture har vi en vogn med, således at vi i en presset situation, kan komme hjem hurtigt. Vi har højst 4 børn med, når vi går afsted alene. Hvis vi går udenfor de små villaveje til mere trafikerede områder, har vi max 2 børn med pr. voksen. Børnene leger ikke ved dybt vand, såsom søer og vandhuller.

På tur med ladcykel

Når vi er på tur med ladcyklen er børnene spændt fast i seler og har godkendte cykelhjelme på. Vores ladcykel er den sikreste der fåes på markedet, med fx sikkerhedsbøjler og skivebremser. Den bliver tjekket 1 gang om året hos forhandleren. Vi cykler som udgangspunkt på stierne i Højvangen eller af cykelstier.